Dan Bornemark
  

DAN BORNEMARK - MUSIKPROJEKT


 

Vill du beställa en konsert med Dan, eller med Dan och hans band, eller kanske göra ett projekt över ett antal veckor i skolan? Bra. Då har du kommit rätt!
De olika skivorna är grunden för det du vill göra. Välj den som passar din åldersgrupp. Vi skräddarsyr ditt projekt utifrån just din budget.
Vill ni (F-9) göra ett Skapande Skola-projekt så finns pengar att söka från Kulturrådet. Har ni andra ekonomiska förutsättningar på till exempel förskolan, så går det i många fall att vända sig till Länsmusiken.
Du kanske leder en kör i kyrkan, eller någon annanstans. Toppen! Då går det att göra ett projekt som avslutas med en kördag och konsert.

Dan Bornemark gör även konserter för asylboenden samt konserter och projekt för barn med funktionsnedsättningar av olika slag.

 

 

Jobbar du med riktigt små barn på förskolan eller kanske med ungdomar i högstadiet? Dan Bornemarks många skivor sträcker sig över ett brett åldersspann. Med Minitrams och Lilla Trams får kanske de allra minsta barnen gå på sin första konsert någonsin och lära sej att klappa, tala flytande gegga och uppfostra spöken. De unga skolbarnen kan få chansen att delta i en egen uppsättning av konsertprojekten Fruktsallad eller TRAMS. De äldsta skolungdomarna kan ges en kreativ utmaning i att skapa en egen musikal med låtarna från det kommande albumet TYP! Dan möter alltid barnen på deras individuella nivå.

Vägledande information om vad som passar till vem finns i pdf-dokumentet "KONSERT eller PROJEKT" här nedan.

 

Kontakta gärna Dan Bornemark direkt på 070 566 544 9 eller skicka ett mejl.

Bekanta dig gärna med de olika skivorna genom att klicka på rubrikerna längst upp på denna sida. l webshopen kan du beställa alla utgivna produkter. TYP-skivan är beräknad att släppas 1 maj 2016.

Klicka gärna på bilderna för att tanka hem tvåsidiga pdf:er med information.

 
 
© 2015 Dan Bornemark. Alla rättigheter förbehållna.  |  dan@bornemark.com